Hellige hardkokte egg
Lær hvordan du lager perfekte hardkokte egg med vår enkle oppskrift. Ideell for frokost, lunsj eller som snacks. Rask og enkel å følge!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 12 egg
Fremgangsmåte
- 1Legg eggene i en kjele; hell nok vann over eggene til de er dekket. Dekk til og skru på platen på høy varme; kok opp. Slå av varmen og sett kjelen på en kald kokeplate. La kjelen stå med lokket på i 15 minutter. I mellomtiden fyller du en stor bolle halvfull med kaldt vann; overfør eggene fra kjelen til det kalde vannet. Bytt ut vannet med kaldt vann etter behov for å holde det kaldt til eggene er helt avkjølt. Sett dem i kjøleskapet i minst 2 timer før de skrelles.