Loukanika med pølse, paprika og egg

Loukanika med pølse, paprika og egg

Lær hvordan du lager en smakfull loukanika med pølse, paprika og egg. En rask og enkel rett perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 spiseskjeer olivenolje
  • 450 gram Loukanika-pølse, i store terninger
  • 1 middels stor rød paprika, i små terninger
  • 1 gul løk, hakket
  • 3 hvitløksfedd, hakket
  • 225 gram plommetomater, hakket
  • 4 egg, pisket
  • 2 spiseskjeer hakket vårløk
  • Kosher-salt
  • Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenoljen i en non-stick panne over middels høy varme. Tilsett pølsen og paprikaen, og stek til pølsen begynner å bli brun, ca. 2–3 minutter. Tilsett den hakkede løken og stek, mens du rører, til løken er gjennomsiktig, ca. 5 minutter. Tilsett hvitløk og tomater, og stek til tomatene slipper saften, ca. 5 minutter. Tilsett eggene og vårløken, og vend forsiktig sammen med en slikkepott. Når alt er godt blandet, krydre med salt og pepper, og server varmt.