Sautert brokkoli rabe

Sautert brokkoli rabe

lær hvordan du lager sauteret brokkoli rabe enkelt og raskt. perfekt som forrett eller tilbehør. oppdag vår enkle oppskrift nå!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 bunt brokkoli rabe, renset og med stilker
  • Kosher salt og nykvernet svart pepper
  • 115 gram førsteklasses ekstra jomfru olivenolje
  • 115 gram skivet hvitløk
  • 115 gram kyllingkraft

Fremgangsmåte

  1. 1Fyll en stor kjele med vann og kok opp. Salt kraftig. Tilsett brokkoli rabe. Kok i 30 sekunder. Fjern og dypp i kaldt isvann i 10 sekunder. Ta opp og tørk forsiktig.
  2. 2Varm opp olivenolje og hvitløk i en stor stekepanne til hvitløken begynner å bli brun, ca. 2 minutter. Tilsett brokkoli rabe og rør raskt for å koke. Senk varmen og bland godt, slik at brokkolien og olivenoljen koker sammen. Tilsett kyllingkraft og kok til kraften er helt absorbert. Krydre med salt og pepper, og server.
  3. 3Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en storoppskrift levert av en restaurant. Food Network Kitchens' kokker har ikke testet denne oppskriften, i de angitte proporsjonene, og kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.