
Sissy Biggers overraskelse med kalkunrestene
oppskriften gir deg en enkel og smakfull måte å bruke opp kalkunrester på med sissy biggers turkey leftovers surprise. perfekt for en rask og velsmakende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 kopper rester av kalkunfyll, fuktet med rester av saus eller innmatssuppe – delt
- 2 kopper rester av tyttebærsaus
- 2 kopper rester av kalkun, i terninger
- 2 kopper rester av perle løk, kremet eller naturell
- 1 ½ kopp rester av moste russetpoteter, i en kakesprøyte med stor stjernetipp
- 1 ½ kopp rester av moste søtpoteter, i en kakesprøyte med stor stjernetipp
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. I en smurt, 4-quarts Pyrex-souffléform, legg et lag med 2 kopper kalkunfyll, pass på å presse det godt sammen og la det danne en fordypning i midten. Fyll fordypningen med tyttebærsaus. Legg et lag med kalkun, løk og resten av fyllet jevnt over, og sørg for å unngå store hull. Pisk rosetter av potetmos og legg dem i et mønster som dekker toppen. Stek, uten lokk, i omtrent en halv time eller til toppen er sprø og brun, og fyllet er gjennomvarmt. Server varm.





