Frossen varm sjokolade
Lær hvordan du lager en deilig og forfriskende frrrozen hot chocolate hjemme. Enkel oppskrift perfekt for sommerdager eller når du vil ha noe spesielt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
drikke
Ingredienser
- 1. 6 (1/2 unser) biter av dine favorittsjokolader (kan være en variasjon)
- 2 teskjeer ferdigkjøpt varm sjokoladeblanding
- 1 ½ spiseskje sukker
- 1 ½ kopper melk
- 3 kopper isbiter
- Kremfløte, til pynt
- Sjokoladespon, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Hakk sjokoladen i små biter og legg den i toppen av et dobbelkoker over småkokevann, rør av og til til den er smeltet. Tilsett kakaopulver og sukker, og rør konstant til det er godt blandet. Fjern fra varmen og tilsett sakte ½ kopp melk, og rør til det er jevnt. La det avkjøle til romtemperatur.
- 3Ha den resterende koppen med melk, sjokoladeblandingen ved romtemperatur, og isen i en blender. Kjør på høy hastighet til det er jevnt og har konsistens som en frossen daiquiri. Hell i et stort glass og topp med pisket krem og sjokoladespon.