Kylling- og parmaskinke-bunter
Oppdag hvordan du lager deilige chicken-prosciutto bundles. En enkel oppskrift perfekt for en smakfull forrett eller hovedrett, som passer til enhver sesong.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 Tyson Grilled and Ready brystfileter, tint
- 2. 8 basilikumblader, ferske
- 3. 4 skiver mozzarellaost, 1/4 tomme tykk
- 4. 1/4 teskje salt
- 5. 1/4 teskje pepper
- 6. 8 skiver prosciutto
- 7. 1 spiseskje olivenolje
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
- 2Plasser kyllingen på skjærebrettet. Hold en skarp kniv horisontalt mot brettet, og skjær en 7,5 cm dyp lomme langs den tykke siden av hver brystdel.
- 32. Legg to basilikumblader på hver skive mozzarella, og strø deretter over salt og pepper. Fyll hver brystlomme med en ostebunt. Pakk to skiver prosciutto rundt hver bryst, og fest med tannpirkere.
- 43. Varm opp olje i en stor, ovnsfast non-stick panne over middels høy varme. Legg i kyllingen og stek i omtrent 3 minutter på hver side, eller til den er gyllenbrun. Overfør kyllingen i pannen til ovnen; stek i 12 minutter eller til den er gjennomstekt (indre temperatur 77 grader Celsius).
- 54. Serveringsforslag: Server med pasta primavera og nyrevet parmesanost.


