Pølsejalapeñopopper
Lær hvordan du lager deilige sausage jalapeno poppers, perfekte som forrett eller snacks. En enkel oppskrift med krydrete jalapenos og saftig pølse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 2 pakker (12 unser) med kjøttdeig av pølse
- 2 pakker (8 unser) kremost, myknet
- 30 jalapeño-chilipepper
- 1 pund skivet bacon, delt i to
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F).
- 2Legg den malte pølsen i en stor, dyp stekepanne. Stek på middels høy varme til den er jevnt brunet.
- 3Sil av pølsen og legg den i en middels stor bolle. Bland med kremosten.
- 4Del jalapeños i to på langs. Fjern frøene. Fyll hver jalapeñohalv med like store porsjoner av pølse- og kremostblandingen. Pakk hver med en halv skive bacon. Fest baconet med tannpirkere.
- 5Plasser de innpakkede jalapeñohalvdelene i en stor, grunn ovnsform. Stek i den forvarmede ovnen i 20 minutter, eller til baconet er jevnt brunt.