Hello Fresh Mobile Banner
Pølsejalapeñopopper

Pølsejalapeñopopper

Lær hvordan du lager deilige sausage jalapeno poppers, perfekte som forrett eller snacks. En enkel oppskrift med krydrete jalapenos og saftig pølse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 pakker (12 unser) med kjøttdeig av pølse
  • 2 pakker (8 unser) kremost, myknet
  • 30 jalapeño-chilipepper
  • 1 pund skivet bacon, delt i to

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F).
  2. 2Legg den malte pølsen i en stor, dyp stekepanne. Stek på middels høy varme til den er jevnt brunet.
  3. 3Sil av pølsen og legg den i en middels stor bolle. Bland med kremosten.
  4. 4Del jalapeños i to på langs. Fjern frøene. Fyll hver jalapeñohalv med like store porsjoner av pølse- og kremostblandingen. Pakk hver med en halv skive bacon. Fest baconet med tannpirkere.
  5. 5Plasser de innpakkede jalapeñohalvdelene i en stor, grunn ovnsform. Stek i den forvarmede ovnen i 20 minutter, eller til baconet er jevnt brunt.