
Reuben Dip
oppskriften på reuben dip gir en kremet og smakfull dipp perfekt til snacks, fester eller som tilbehør. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp majones
- 1/2 kopp Thousand Island-dressing
- 16 unser surkål, skylt og presset tørr
- 8 unser revet kokt storfekjøtt
- 16 unser revet sveitserost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2I en liten bolle, bland majones og dressing.
- 3Fordel surkål i en ildfast form på 23x33 cm. Legg lag med kokt storfekjøtt, sveitsisk ost og majones-dressingen oppå surkålen.
- 4Stek i 20 til 25 minutter.





