Grillet guacamole
Lær hvordan du lager deilig grilled guacamole med en enkel oppskrift. Perfekt som forrett eller snacks, spesielt om sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 hassavokadoer, delt og uten stein
- 1/2 kopp hakket rødløk
- 1 jalapeño, uten frø og finhakket
- 1/2 kopp lett rømme
- 2 ss limesaft
- 1/2 ts hvitløkssalt
- 1/2 ts hot pepper-saus (f.eks. Tabasco™), eller etter smak
- 12 cherrytomater, delt i fire
- 2 ss hakket frisk koriander, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm en utendørsgrill til lav varme, og pensle risten lett med olje.
- 2Kok avocadene på den forvarmede grillen til de er lett brune og karamelliserte. La dem avkjøle til romtemperatur, fjern skinnet, og skjær i terninger.
- 3Legg 1/2 kopp av avocadoen i en blandingsbolle, og mos den sammen med løk, jalapeño, og rømme. Rør inn limesaft, hvitløkssalt, og hot pepper-saus, og vend forsiktig inn resten av avocadoen sammen med cherrytomater og koriander.
- 4Sett i kjøleskapet i 30 minutter før servering.