Mocha Chip Pai
oppskrift på mocha chip pie, en rik og smakfull dessert med sjokolade og kaffe. perfekt for sjokoladeelskere og kaffefans.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 4 kopper sjokoladekjeks fylt med glasur
- 2. 3 spiseskjeer smeltet smør
- 3. 1 liter kaffeglass med iskrem, myknet
- 4. 1/2 kopp ristet, skivet mandel
- 5. 1 kopp hakket toffee-sjokolade
- 6. 8 unser sjokoladeknapper
- 7. 1 spiseskje usaltet smør
- 8. 2 spiseskjeer ristet, skivet mandel
Fremgangsmåte
- 11. I en foodprosessor hakkes sjokoladekjeks og smør sammen. Trykk blandingen ut i en paibunn på 23 cm og frys i 10 minutter.
- 22. I en stor bolle røres iskrem, mandler og hakket sjokoladebar godt sammen. Hell blandingen i paibunnen og frys i 30 minutter.
- 33. Bland sjokoladestykker og smør i et målebeger og varm det opp i mikrobølgeovnen på høy effekt i 1 minutt. Rør i sjokoladeblandingen og varm i ytterligere 30 sekunder om nødvendig. Hell sjokoladeblandingen over den frosne paien og dryss med 2 spiseskjeer ristet mandler. La den avkjøle og server kald.
