Grillet churrasco
oppskrift på grilled churrasco, perfekt for sommergrilling. lær hvordan du lager saftig churrasco med enkel steg-for-steg guide.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 storfe-skirtsteaks (12-14 unser hver)
- 2. Churrasco-rub, oppskrift følger
- 3. Olivenolje
- 4. Chimichurrisaus, oppskrift følger
- 5. 1 1/2 kopper persille, krøllet
- 6. 2 kopper frisk koriander
- 7. 4 fedd hvitløk, ristet
- 8. 1/2 kopp olivenolje
- 9. 1/2 teskje hvitløk, granulert
- 10. En klype salt
- 11. 1/2 spiseskje knust rød pepper
- 12. 1/2 kopp rødvinseddik
- 13. 7,5 spiseskjeer kosher-salt
- 14. 1 spiseskje svart pepper
- 15. 1/2 spiseskje granulert hvitløk
- 16. 1 teskje fennikelfrø
Fremgangsmåte
- 11. Tørk av biffene og krydre begge sider med rub. Etter at ruben er påført, la biffene hvile på benken slik at kjøttet får slippe av seg kulden. Forbered grillen til å koke biffene – den skal grilles på høy varme. Grill biffene på en lett oljet grillrist, snu dem én gang og flytt dem rundt for å unngå flammeoppflamning hvis nødvendig. Koketiden vil være totalt 6 til 8 minutter for medium-rare, for biffer som er 1/4 tomme tykke. Overfør biffene til et skjærebrett og la dem hvile, løst dekket med folie, i 3 til 5 minutter. Skjær biffene i tynne skiver diagonalt. Anrett på tallerken og server med chimichurri-saus.
- 22. I en stor blandebolle, kombiner alle ingrediensene unntatt oljen. Tilsett oljen og kjør med en food processor til alt er godt blandet.
- 33. Ha alle ingrediensene i en blender. Kjør på lav hastighet i 15 sekunder til fennikelfrøene er knust. Oppbevar i lufttett beholder og bruk etter behov.