Grillet churrasco

Grillet churrasco

oppskrift på grilled churrasco, perfekt for sommergrilling. lær hvordan du lager saftig churrasco med enkel steg-for-steg guide.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 storfe-skirtsteaks (12-14 unser hver)
  • 2. Churrasco-rub, oppskrift følger
  • 3. Olivenolje
  • 4. Chimichurrisaus, oppskrift følger
  • 5. 1 1/2 kopper persille, krøllet
  • 6. 2 kopper frisk koriander
  • 7. 4 fedd hvitløk, ristet
  • 8. 1/2 kopp olivenolje
  • 9. 1/2 teskje hvitløk, granulert
  • 10. En klype salt
  • 11. 1/2 spiseskje knust rød pepper
  • 12. 1/2 kopp rødvinseddik
  • 13. 7,5 spiseskjeer kosher-salt
  • 14. 1 spiseskje svart pepper
  • 15. 1/2 spiseskje granulert hvitløk
  • 16. 1 teskje fennikelfrø

Fremgangsmåte

  1. 11. Tørk av biffene og krydre begge sider med rub. Etter at ruben er påført, la biffene hvile på benken slik at kjøttet får slippe av seg kulden. Forbered grillen til å koke biffene – den skal grilles på høy varme. Grill biffene på en lett oljet grillrist, snu dem én gang og flytt dem rundt for å unngå flammeoppflamning hvis nødvendig. Koketiden vil være totalt 6 til 8 minutter for medium-rare, for biffer som er 1/4 tomme tykke. Overfør biffene til et skjærebrett og la dem hvile, løst dekket med folie, i 3 til 5 minutter. Skjær biffene i tynne skiver diagonalt. Anrett på tallerken og server med chimichurri-saus.
  2. 22. I en stor blandebolle, kombiner alle ingrediensene unntatt oljen. Tilsett oljen og kjør med en food processor til alt er godt blandet.
  3. 33. Ha alle ingrediensene i en blender. Kjør på lav hastighet i 15 sekunder til fennikelfrøene er knust. Oppbevar i lufttett beholder og bruk etter behov.