Krabbemugg
Lær hvordan du lager en deilig crab mold med denne enkle oppskriften. Perfekt for forretter og selskap. Rask å lage og imponerende å servere!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 1. 1 1/2 pund Chesapeake Bay krabbekjøtt
- 2. 2 (8-unse) pakker kremost, myknet
- 3. 1/8 kopp hakket løk
- 4. 1/4 kopp hakket selleri
- 5. 1/2 teskje krabbekrydder
- 6. 1/2 spiseskje sitronsaft
- 7. 2 dråper sterk saus
- 8. Pynt: svarte oliven (brukes til øyne), krabbeklør, cocktail-saus (smøres over toppskallet), persille (plasser rundt krabben)
Fremgangsmåte
- 1Plasser 1 pund krabbekjøtt i en bolle. (Det andre halve pundet brukes til garnityr.) Tilsett alle de resterende ingrediensene i krabbekjøttet og bland godt. Form blandingen til en form som ligner den øvre skallet på en krabbe. Legg den på serveringsfatet ditt. Smør cocktailsaus over krabben. Strø resten av krabbekjøttet over cocktailsausen. Pynt med oliven, krabbeklør og persille. Server med kjeks.