
Kald øl- og oste-dip med wonton-chips
Lær hvordan du lager en deilig cold beer cheese dip med sprø wonton chips. Perfekt som forrett eller snacks for sommerfesten eller helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke kremost (8 unser), myknet
- 2. 1 kopp finrevet Cheddar-ost
- 3. 1/4 kopp øl
- 4. 1/2 pakke ranch-dipblanding (1 unser)
- 5. 1 dash Worcestershire-saus
- 6. matlagingsspray
- 7. 12 wonton-ark, kuttet i trekanter
- 8. en klype havsalt etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 22. Bland kremost, cheddarost, øl, ranch-dip og Worcestershire-saus i en bolle til det er godt blandet.
- 33. Spray koking spray på wonton-arkene og legg dem på et stekebrett.
- 44. Stek wrappers i den forvarmede ovnen til de er sprø, ca. 4 minutter. Server chipsene med dip.


