Grillede avokadoer

Grillede avokadoer

oppskrift på grillede avokadoer som er perfekt som forrett eller sunn snack. enkel, rask og smakfull måte å nyte avokado på.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • 6 modne avokadoer
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 spiseskje druekjerneolje
  • 3 spiseskjeer balsamicoeddik
  • 1/2 teskje salt
  • 1/8 teskje malt svart pepper
  • 1 teskje Dijon-sennep
  • 1/4 kopp ferske flatbladede persilleblader, pluss noen små kvister til pynt
  • 3 hvitløksfedd, lett knust med siden av en kniv og delt i fire
  • 3/4 kopp olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen.
  2. 2Del avokadene i kvarte og fjern steinen. Krydre med salt og pepper etter smak, og pensle med rapsolje. Grill avokadoskivene over indirekte varme, og la dem ligge urørt i omtrent 2 til 4 minutter for å la krydderne trekke inn i overflaten og for å starte karamelliseringsprosessen. Vend deretter avokadoskivene, fjern dem fra grillen og la dem hvile.
  3. 3Tilsett, mens blenderen går, en og en av følgende ingredienser gjennom åpningen: eddik, salt, svart pepper, sennep, persille og hvitløk. La blenderen gå mens du sakte heller olivenoljen i en tynn, jevn strøm gjennom åpningen.
  4. 4Server den grillede avokaden med nok dressing til å dekke, og pynt med friske persiliebusker.