
Quaker® No-Bake Granola- og Yoghurtterter
Lær hvordan du lager deilige no-bake granola og yoghurtterter med quaker®. Perfekt som sunn dessert eller frokost. Enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 (311 g) pose Quaker® Super Grains Blueberry Pecan Granola, delt
- 1/2 kopp ristet hakkede mandler
- 1/4 kopp lett ristet revet kokosnøtt
- 1/3 kopp utkjernede Medjool-dadler
- 1/3 kopp smeltet kokosolje
- 2 spiseskjeer flytende honning
- 1 1/2 kopper naturell gresk yoghurt
- 1/4 kopp honning
- 2 spiseskjeer fersk limesaft
- 2 teskjeer finrevet limeskall
- 3/4 kopp terningkastet, skrelt mango
Fremgangsmåte
- 1Tartebunner: Sett til side 1/4 kopp (60 mL) granola. I en food processor, kombiner resten av granolaen, mandler og kokosnøtt; puls til det er grovhakket. Tilsett dadler, kokosolje og honning; puls til blandingen samler seg.
- 2Legg papir- eller aluminiumsformer i 12 muffinsformer. Fordel granolablandingen jevnt i muffinsformene, og trykk bunnen og sidene godt med et lite glass eller målekopp. Frys over natten eller til det er fast. (Forbered på forhånd: Oppbevar i lufttett beholder i fryseren til det skal serveres.)
- 3Fyll: Bland yoghurt, honning, limesaft og limeskall godt sammen. Fordel jevnt i tartelldelene.
- 4Topping: Fordel mango jevnt over yogurten. Strø over den reserverte granolaen.





