
Spaghettipumpa og fetaostgryte
lær hvordan du lager en enkel og smakfull spaghetti squash og fetaostgrateng. perfekt for en sunn og mettende middag, lett å tilberede og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 spaghetti squash, delt i to og uten frø
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 3 Roma-tomater, hakket
- 1 liten løk, hakket
- 1 kopp smuldret fetaost
- 2 kopper spinat, eller mer etter smak
- 1 ½ kopper spaghetti saus
- 1 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Legg squash med skallet ned i en bakeplate; hell vann i formen til det er 1/2 tomme dypt.
- 2Stek i den forvarmede ovnen til innsiden lett kan stikkes gjennom med en gaffel, omtrent 1 time. La avkjøle til det er lett å håndtere, ca. 15 minutter.
- 3Skrap ut squashkjøttet med en skje og lag spaghetti-lignende strimler; legg dem i en bolle. Krydre med salt og pepper.
- 4Fordel squash, tomater, løk, fetaost, spinat og spaghetti-saus i tre jevne lag i en ildfast form. Topp med parmesanost.
- 5Stek i den forvarmede ovnen til parmesanosten er smeltet og bobler, 30 minutter til 1 time.





