
Quinoa- og dillflatbrød
Lær hvordan du lager en deilig og sunn quinoa og dill flatbread. Perfekt som tilbehør eller snack. En enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Ingredienser
- 1. Koking spray
- 2. 1 1/2 kopper quinoa
- 3. 2 kopper vann, eller mer etter behov
- 4. 1/4 kopp olivenolje
- 5. 2 spiseskjeer hakket fersk dill
- 6. 1 spiseskje hakket fersk rosmarin
- 7. 1/2 teskje salt
- 8. En klype malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør lett to 9-tommers runde former med matlagingsspray.
- 22. Puls quinoa i en food processor til det er malt til mel, ca. 3 til 5 minutter.
- 33. Bland quinoa-mel, vann, olivenolje, dill, rosmarin, salt og pepper i en bolle. Visp, og tilsett mer vann om nødvendig, til det er godt blandet. Fordel deigen jevnt i de forberedte kakeformene.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen til toppene er gylne, ca. 20 minutter. Skjær i vafler eller kiler.




