Quinoa- og dillflatbrød

Quinoa- og dillflatbrød

Lær hvordan du lager en deilig og sunn quinoa og dill flatbread. Perfekt som tilbehør eller snack. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk

Ingredienser

  • 1. Koking spray
  • 2. 1 1/2 kopper quinoa
  • 3. 2 kopper vann, eller mer etter behov
  • 4. 1/4 kopp olivenolje
  • 5. 2 spiseskjeer hakket fersk dill
  • 6. 1 spiseskje hakket fersk rosmarin
  • 7. 1/2 teskje salt
  • 8. En klype malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør lett to 9-tommers runde former med matlagingsspray.
  2. 22. Puls quinoa i en food processor til det er malt til mel, ca. 3 til 5 minutter.
  3. 33. Bland quinoa-mel, vann, olivenolje, dill, rosmarin, salt og pepper i en bolle. Visp, og tilsett mer vann om nødvendig, til det er godt blandet. Fordel deigen jevnt i de forberedte kakeformene.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen til toppene er gylne, ca. 20 minutter. Skjær i vafler eller kiler.