
Philly-stil gresskar- og bananbrød
Lær hvordan du lager et saftig og smakfullt Philly-style pumpkin banana bread. Perfekt som frokost eller dessert med krydret gresskar og moden banan.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 2 teskjeer usaltet smør, myknet
- 3 ½ kopper hvetemel
- 3 kopper hvitt sukker
- ½ kopp ristet valnøtt
- 2 teskjeer natron
- 1 ½ teskjeer salt
- 1 teskje malt kanel
- 1 teskje malt muskatnøtt
- ½ teskje malt nellik
- ¼ teskje malt ingefær
- 2 spiseskjeer smør
- 1 (425 gram) boks med gresskarpuré
- 1 kopp vegetabilsk olje
- 4 egg
- ½ banan, most
- 2 spiseskjeer honning
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør to 7x3 tommers brødformer med 2 teskjeer smør.
- 2Bland mel, sukker, valnøtter, natron, salt, kanel, muskat, nellik og ingefær i en stor bolle. Skjær 2 spiseskjeer smør i terninger og ha i bollen.
- 3Visp sammen gresskarpuré, vegetabilsk olje, egg, banan og honning i en bolle til det er jevnt. Vend forsiktig inn melet og smøret, bare til det er blandet. Hell røren i de forberedte brødformene.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 50–55 minutter. La brødene avkjøle i formene i 5 minutter, før de snus ut på en rist for å avkjøle helt.





