Philly-stil gresskar- og bananbrød

Philly-stil gresskar- og bananbrød

Lær hvordan du lager et saftig og smakfullt Philly-style pumpkin banana bread. Perfekt som frokost eller dessert med krydret gresskar og moden banan.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 2 teskjeer usaltet smør, myknet
  • 3 ½ kopper hvetemel
  • 3 kopper hvitt sukker
  • ½ kopp ristet valnøtt
  • 2 teskjeer natron
  • 1 ½ teskjeer salt
  • 1 teskje malt kanel
  • 1 teskje malt muskatnøtt
  • ½ teskje malt nellik
  • ¼ teskje malt ingefær
  • 2 spiseskjeer smør
  • 1 (425 gram) boks med gresskarpuré
  • 1 kopp vegetabilsk olje
  • 4 egg
  • ½ banan, most
  • 2 spiseskjeer honning

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør to 7x3 tommers brødformer med 2 teskjeer smør.
  2. 2Bland mel, sukker, valnøtter, natron, salt, kanel, muskat, nellik og ingefær i en stor bolle. Skjær 2 spiseskjeer smør i terninger og ha i bollen.
  3. 3Visp sammen gresskarpuré, vegetabilsk olje, egg, banan og honning i en bolle til det er jevnt. Vend forsiktig inn melet og smøret, bare til det er blandet. Hell røren i de forberedte brødformene.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 50–55 minutter. La brødene avkjøle i formene i 5 minutter, før de snus ut på en rist for å avkjøle helt.