Vegansk gresskar-chili

Vegansk gresskar-chili

oppskrift på vegansk pumpkin chili. sunn, mettende og perfekt for høst- og vintersesongen. lær hvordan du lager denne smakfulle retten enkelt hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 kopper grønnsaksbuljong
  • 1 (454 gram) boks kidneybønner
  • 1 (425 gram) boks gresskarpuré
  • 1 (425 gram) boks svarte bønner
  • 1 (425 gram) boks kikerter
  • 1 (410 gram) boks ildrøstede hakkede tomater
  • 3 røde paprika, hakket
  • 1 løk, hakket
  • 1 (227 gram) boks tomatsaus
  • 1 (113 gram) pose babyspinat
  • 1 (113 gram) boks hakkede grønne chilipepper
  • 1 (64 gram) boks svarte oliven i skiver
  • 1/4 kopp appelsinjuice
  • 5 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1 spiseskje tomatpuré
  • 1 spiseskje mørk kakaopulver
  • 1 spiseskje brunt sukker
  • 2 teskjeer malt spisskummen
  • 2 teskjeer chipotle-pulver
  • 1 teskje salt
  • 1/2 teskje tørket meksikansk oregano
  • 1/2 teskje malt koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Bland grønnsaksbuljong, kidneybønner, gresskarpuré, svarte bønner, garbanzo-bønner, hakkede tomater, røde paprika, løk, tomatsaus, babyspinat, grønne chili, oliven, appelsinjuice, hvitløk, vegetabilsk olje, tomatpuré, kakaopulver, brunt sukker, spisskummen, chipotle-pulver, salt, meksikansk oregano og koriander i en slow cooker.
  2. 2Kok på lav varme, av og til omrøring, til smakene har blandet seg, omtrent 8 timer.