
Vegansk gresskar-chili
oppskrift på vegansk pumpkin chili. sunn, mettende og perfekt for høst- og vintersesongen. lær hvordan du lager denne smakfulle retten enkelt hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 kopper grønnsaksbuljong
- 1 (454 gram) boks kidneybønner
- 1 (425 gram) boks gresskarpuré
- 1 (425 gram) boks svarte bønner
- 1 (425 gram) boks kikerter
- 1 (410 gram) boks ildrøstede hakkede tomater
- 3 røde paprika, hakket
- 1 løk, hakket
- 1 (227 gram) boks tomatsaus
- 1 (113 gram) pose babyspinat
- 1 (113 gram) boks hakkede grønne chilipepper
- 1 (64 gram) boks svarte oliven i skiver
- 1/4 kopp appelsinjuice
- 5 hvitløksfedd, finhakket
- 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 1 spiseskje tomatpuré
- 1 spiseskje mørk kakaopulver
- 1 spiseskje brunt sukker
- 2 teskjeer malt spisskummen
- 2 teskjeer chipotle-pulver
- 1 teskje salt
- 1/2 teskje tørket meksikansk oregano
- 1/2 teskje malt koriander
Fremgangsmåte
- 1Bland grønnsaksbuljong, kidneybønner, gresskarpuré, svarte bønner, garbanzo-bønner, hakkede tomater, røde paprika, løk, tomatsaus, babyspinat, grønne chili, oliven, appelsinjuice, hvitløk, vegetabilsk olje, tomatpuré, kakaopulver, brunt sukker, spisskummen, chipotle-pulver, salt, meksikansk oregano og koriander i en slow cooker.
- 2Kok på lav varme, av og til omrøring, til smakene har blandet seg, omtrent 8 timer.





