Spaghettipumpa og polsk pølsesuppe i slow cooker

Spaghettipumpa og polsk pølsesuppe i slow cooker

en enkel og smakfull oppskrift på spaghetti squash og polsk pølse suppe laget i slow cooker. perfekt for en varmende høst- eller vintermiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (900 gram) spaghetti squash
  • 2. 1/4 kopp olivenolje
  • 3. 1/2 søt løk, hakket
  • 4. 6 grønne løk, bare de hvite delene, hakket
  • 5. 4 fedd hvitløk, hakket
  • 6. 1 Granny Smith eple, skrelt og hakket
  • 7. 1/4 kopp smør
  • 8. 400 gram polsk pølse, skåret i skiver
  • 9. 6 kopper kyllingkraft uten salt
  • 10. 1/2 kopp hvit kokkevann
  • 11. 2 poteter, skrelt og i terninger
  • 12. 1/2 (150 gram) pose frossen hakket spinat
  • 13. 1/2 kopp kremfløte
  • 14. 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 15. 2 teskjeer havsalt
  • 16. 1 teskje hot sauce (som Cholula®)
  • 17. 1/2 teskje tørket timian
  • 18. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 19. 1/4 teskje tørket salvie
  • 20. 1/4 teskje rød pepperflak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F).
  2. 22. Kutt av endene på spaghetti squash; stikk hull i skallet flere steder med en skarp kniv. Overfør til en glassform.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen til innmaten lett kan stikkes gjennom med en gaffel, ca. 1 time. La avkjøle til den er enkel å håndtere, minst 20 minutter. Kutt i to. Fjern frøene og kast dem. Skrap ut kjøttet med en gaffel, slik at det blir til strimler.
  4. 44. Varm olivenolje i en slow cooker på høy varme. Tilsett løk, grønn løk og hvitløk; kok og rør i slow cookeren til det er mørt, ca. 10 minutter. Rør inn eple og smør. Tilsett pølse; kok og rør i 5 minutter.
  5. 55. Hell kyllingkraft og hvitvin i slow cookeren. Kok til det er gjennomvarmt, ca. 20 minutter. Rør inn potetene; kok, dekket, på lav varme i 20 minutter.
  6. 66. Rør inn spaghetti squash-strimlene og spinat i slow cookeren. Bland inn kremfløte, parmesanost, salt, hot sauce, timian, pepper, salvie og rød pepperflak. Dekk til og kok på lav varme til smakene har blandet seg, ca. 8 timer.