
Krydderkake med Whoopie Pies
Lær hvordan du lager smakfulle spice cake whoopie pies med denne enkle oppskriften. Perfekt som søt avslutning på enhver anledning!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. Kake:
- 2. 1 (15,25 unser) pakke krydderkakemiks (tørr)
- 3. 1 ½ kopper MUSSELMAN'S® eplesmør
- 4. ½ kopp vegetabilsk olje
- 5. 2 egg
- 6. Fyll (se notat):
- 7. 225 gram kremost, myknet
- 8. 4 spiseskjeer usaltet smør, myknet
- 9. 3 kopper melis
- 10. 2 spiseskjeer melk
- 11. 1 teskje vanilje
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Kle et stekebrett med bakepapir eller en silpat-matte.
- 22. I en stor bolle blander du sammen kakeblandingen, eplesmør, olje og egg til en jevn røre. La den stå i 3-4 minutter.
- 33. Skje røren ut på det forberedte stekebrettet, en stor, ruvende spiseskje av gangen. Avstanden mellom dem bør være ca. 5 cm. (Bruk en liten isskje for å få jevn størrelse.)
- 44. Stek i ca. 14 minutter, og la dem avkjøle helt.
- 55. Smør den flate siden av hver "pai"-halvdel med enten marshmallow-fluff (se notat under) eller kremostglasur, og sett halvdelene sammen.
- 66. For å lage kremostglasuren, pisk kremost, smør og melis til en luftig krem. Tilsett melk og vanilje, og pisk i ytterligere 1-2 minutter.
- 77. Oppbevar whoopie-piene i en lufttett beholder i kjøleskapet.





