Krydderkake med Whoopie Pies

Krydderkake med Whoopie Pies

Lær hvordan du lager smakfulle spice cake whoopie pies med denne enkle oppskriften. Perfekt som søt avslutning på enhver anledning!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. Kake:
  • 2. 1 (15,25 unser) pakke krydderkakemiks (tørr)
  • 3. 1 ½ kopper MUSSELMAN'S® eplesmør
  • 4. ½ kopp vegetabilsk olje
  • 5. 2 egg
  • 6. Fyll (se notat):
  • 7. 225 gram kremost, myknet
  • 8. 4 spiseskjeer usaltet smør, myknet
  • 9. 3 kopper melis
  • 10. 2 spiseskjeer melk
  • 11. 1 teskje vanilje

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Kle et stekebrett med bakepapir eller en silpat-matte.
  2. 22. I en stor bolle blander du sammen kakeblandingen, eplesmør, olje og egg til en jevn røre. La den stå i 3-4 minutter.
  3. 33. Skje røren ut på det forberedte stekebrettet, en stor, ruvende spiseskje av gangen. Avstanden mellom dem bør være ca. 5 cm. (Bruk en liten isskje for å få jevn størrelse.)
  4. 44. Stek i ca. 14 minutter, og la dem avkjøle helt.
  5. 55. Smør den flate siden av hver "pai"-halvdel med enten marshmallow-fluff (se notat under) eller kremostglasur, og sett halvdelene sammen.
  6. 66. For å lage kremostglasuren, pisk kremost, smør og melis til en luftig krem. Tilsett melk og vanilje, og pisk i ytterligere 1-2 minutter.
  7. 77. Oppbevar whoopie-piene i en lufttett beholder i kjøleskapet.