Apple Butter Gooey Butter Cake

Apple Butter Gooey Butter Cake

oppskriften på apple butter gooey butter cake er perfekt for kaker og dessertelskere. enkel å lage, med en deilig kombinasjon av søtt og mykt. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. Kake:
  • 2. 1 kopp mel
  • 3. 3/4 kopp sukker
  • 4. 1 1/2 teskje bakepulver
  • 5. 1/2 teskje salt
  • 6. 1 egg
  • 7. 1/4 kopp usaltet smør, smeltet
  • 8. 2 spiseskjeer melk
  • 9. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 10. Fyll:
  • 11. 4 unser kremost, myknet
  • 12. 1 kopp MUSSELMAN'S® eplesmør
  • 13. 1 egg
  • 14. 1/4 kopp usaltet smør, smeltet
  • 15. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 16. 1 kopp melis
  • 17. 1/2 teskje malt kanel
  • 18. 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 19. Pisket krem, til servering
  • 20. Malt kanel, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør en 20x20 cm firkantet form lett.
  2. 22. I en stor bakebolle, visp sammen mel, sukker, bakepulver og salt. Visp inn egget, det smeltede smøret, melken og vaniljen til det er jevnt fordelt. Fordel jevnt i formen (deigen vil være litt klissete).
  3. 33. Lag fyllet:
  4. 44. I en stor bolle, med en elektrisk mikser, pisk sammen kremost og eplemos til det er glatt. Pisk inn egget, deretter det smeltede smøret og vaniljen. Skrap ned i bollen, og pisk inn melis, kanel og muskatnøtt.
  5. 55. Fordel fyllet over kakebunnen, og stek i 45-50 minutter, eller til midten er stivnet (ikke oversteke, da midten skal være litt seigt). La kaken avkjøle helt før servering. Pynt med pisket krem og dryss med kanel. For best resultat, la kaken hvile i romtemperatur i 15-30 minutter før servering.
  6. 66. Oppbevar eventuelle rester i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 4 dager.