Cacao Nib-karamellpopkorn

Cacao Nib-karamellpopkorn

oppskrift på cacao nib caramel popcorn - perfekt snacks for helgen eller når du vil ha noe søtt og sprøtt. enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1/2 kopp popcornkjerner
  • 1 kopp brunt sukker
  • 5 spiseskjeer usaltet smør
  • 1 1/2 teskjeer kosher salt
  • 3 unser mørk mais sirup
  • 1/2 vaniljestang, delt og skrapet
  • 1 spiseskje kakaonibs

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 250 grader Fahrenheit. Popkornet etter anvisning på pakken og overfør det til en stor bolle. Sett til side. I en middels stor kjele, bland sammen sukker, smør, salt, mais sirup, vaniljebønne og kakaonibs. Kok opp under omrøring av og til, på middels varme.
  2. 2Hell karamellen over popkornet, og vend det forsiktig for å dekke jevnt. Fordel karamellpopkornet på to bakepapirkledde stekeplater. Stek, og rør om hver 15. minutt, til popkornet er klissete og karamellisert, omtrent én time. La popkornet avkjøle på platene, og rør ofte de første par minuttene (for å unngå at det klistrer seg sammen). Oppbevar i en lufttett beholder i opptil fem dager.