
Eplepai, kjøleskapsgrøt med havregryn
Lær hvordan du lager en deilig og enkel apple pie refrigerator oatmeal. Perfekt frokost eller sunn dessert, klar på kort tid!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1. 2 kopper havregryn (gammeldags eller hurtigkokende)
- 2. 2 kopper hakket eple
- 3. 4 (170 gram) beger vaniljegreek yoghurt
- 4. 1/2 kopp MUSSELMAN'S® eplesmør
- 5. 1 teskje kanel
- 6. 8 spiseskjeer hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 11. Rør sammen alle ingrediensene i en stor bolle (havregryn til valnøtter).
- 22. Fyll fire glass eller plastbeholdere og forsegle med lokk. (Valgfritt: pynt toppen med ekstra valnøtter eller epler.)
- 33. Sett i kjøleskapet over natten. Havregryn kan forberedes opptil fire dager i forveien (flott for å planlegge en travel uke).





