Eplepai, kjøleskapsgrøt med havregryn

Eplepai, kjøleskapsgrøt med havregryn

Lær hvordan du lager en deilig og enkel apple pie refrigerator oatmeal. Perfekt frokost eller sunn dessert, klar på kort tid!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1. 2 kopper havregryn (gammeldags eller hurtigkokende)
  • 2. 2 kopper hakket eple
  • 3. 4 (170 gram) beger vaniljegreek yoghurt
  • 4. 1/2 kopp MUSSELMAN'S® eplesmør
  • 5. 1 teskje kanel
  • 6. 8 spiseskjeer hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Rør sammen alle ingrediensene i en stor bolle (havregryn til valnøtter).
  2. 22. Fyll fire glass eller plastbeholdere og forsegle med lokk. (Valgfritt: pynt toppen med ekstra valnøtter eller epler.)
  3. 33. Sett i kjøleskapet over natten. Havregryn kan forberedes opptil fire dager i forveien (flott for å planlegge en travel uke).