En enkel frokostgrateng fra Musselman's®

En enkel frokostgrateng fra Musselman's®

oppskrift på en enkel og deilig frokostbaking med musselman's® som gir en smakfull start på dagen. perfekt for travle morgener.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 pund frokostpølse
  • 2. 2 (8 unser) pakker kjøleskapskremde croissanter
  • 3. 7 egg
  • 4. 1/2 kopp melk
  • 5. 3/4 kopp MUSSELMAN'S® eplesmør
  • 6. 1/2 kopp revet skarp hvit Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Spray en 3-liters form (eller en 23x33 cm form) lett med non-stick matlagingsspray.
  2. 22. Brun pølsen i en stekepanne og smuldre den mens den koker. Ta den av varmen og la den renne av på et kjøkkenpapir for å fjerne overflødig fett.
  3. 33. Rull ut crescent-rullene i henhold til pakkeinstruksjonene og legg dem i formen (det er greit om de berører hverandre).
  4. 44. Visp sammen egg, melk, eplesmør og eventuelt ost.
  5. 55. Fordel den kokte pølsen over crescent-rullene i formen. Hell eggeblandingen over.
  6. 66. Stek i 35-40 minutter, eller til eggene er helt stivnet i midten.