Kyllingsandwich

Kyllingsandwich

Lær hvordan du lager en deilig kylling sandwich med enkle ingredienser. Perfekt for lunsj eller middag, rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 6 unser kyllingbryst
  • 2. Kosher salt og nykvernet svart pepper
  • 3. Vegetabilsk olje til steking
  • 4. 3 unser pimiento-fylte oliven, finhakket
  • 5. 1 teskje finhakket hvitløk
  • 6. 2 teskjeer druefrøolje
  • 7. Nykvernet svart pepper
  • 8. 1 teskje ketchup
  • 9. 1 teskje majones
  • 10. 1 teskje sennep
  • 11. 1/3 teskje hvitløksalt
  • 12. 1/3 teskje løk salt
  • 13. 1/3 teskje svart pepper, malt
  • 14. 1 hamburgerbrød
  • 15. 1 grønn salatblad
  • 16. 2 skiver tomat

Fremgangsmåte

  1. 11. For kyllingen: Strø kyllingen med salt og pepper. Varm opp litt vegetabilsk olje i en middels stekepanne over middels varme. Legg i kyllingen og stek på begge sider. Kok til den er gjennomstekt, 10 til 15 minutter, avhengig av størrelsen.
  2. 22. For tapenaden: I en bolle, bland sammen oliven, hvitløk, olje og litt pepper.
  3. 33. For sausen: I en liten bolle, bland sammen ketchup, majones, sennep, hvitløk, salt, løk og pepper.
  4. 44. For smørbrødet: Rist hamburgerbrødet. Legg brødet på en tallerken og smør på litt av sausen. Legg salat og tomat på bunnen, og fordel deretter litt tapenade. Legg på kyllingen og topp med mer tapenade. Legg på toppen av brødet og server umiddelbart.