Super korte ribbeina

Super korte ribbeina

Lær hvordan du lager super short ribs med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag som krever minimal forberedelse. Ideell for travle dager!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 135 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje olivenolje
  • 4 1/4 pund storfe short ribs
  • 2 løk, delt i kvarter
  • 1 (8 unser) boks ananasbiter
  • 1 (14 unser) boks storfebuljong
  • 1/2 kopp chilisaus
  • 1/4 kopp honning
  • 3 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • salt og pepper etter smak
  • 2 spiseskjeer hakket fersk persille, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2Varm opp oljen i en stor gryte over middels høy varme. Legg i ribbeina og brun dem godt på alle sider i små porsjoner. Sett ribbeina til side.
  3. 3Tilsett løk, buljong, ananas, chilisaus, honning, Worcestershire-saus og hvitløk. Legg ribbeina tilbake i gryten, og dekk dem godt med sausen.
  4. 4Stek, under lokk, ved 175 grader C (350 grader F) i 1 time. Fjern lokket, smak til med salt og pepper, og stek i ytterligere 1 time. Pynt med hakket persille.