Fylte omeletter
Lær hvordan du lager deilige loaded omelets med ost, skinke og grønnsaker. Perfekt for en rask og smakfull frokost eller lunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 4 teskjeer olivenolje, delt
- 8 store egg
- 2 spiseskjeer melk
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje malt svart pepper
- 8 skiver kalkunbacon, kokt til sprø (i mikrobølgeovn eller stekepanne)
- 1/2 kopp skivede grønne paprika
- 1/2 kopp skivede sopp
- 1/2 kopp hakkede tomater eller rester av tomater
- 1/4 kopp hakket grønn løk
- 1/2 kopp revet sveitserost, valgfritt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 250 grader Fahrenheit.
- 2Varm opp 2 teskjeer av oljen i en stor stekepanne over middels varme.
- 3Visp sammen egg, melk, salt og svart pepper. Hell halvparten av blandingen i den varme pannen. Når egget begynner å stivne, løft kantene med en slikkepott for å la ukokt egg renne under. Når egget er nesten gjennomstekt, legg ønskede pålegg på den ene halvdelen. Brett den ubesatte siden over og stek i 2 minutter, til egget er gjennomstekt og osten smelter (hvis du bruker ost). Overfør omeletten til et stekebrett og sett den i en varm ovn mens du lager den andre omeletten.
- 4Del omelettene i to og server.