Fylte omeletter

Fylte omeletter

Lær hvordan du lager deilige loaded omelets med ost, skinke og grønnsaker. Perfekt for en rask og smakfull frokost eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 4 teskjeer olivenolje, delt
  • 8 store egg
  • 2 spiseskjeer melk
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 8 skiver kalkunbacon, kokt til sprø (i mikrobølgeovn eller stekepanne)
  • 1/2 kopp skivede grønne paprika
  • 1/2 kopp skivede sopp
  • 1/2 kopp hakkede tomater eller rester av tomater
  • 1/4 kopp hakket grønn løk
  • 1/2 kopp revet sveitserost, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 250 grader Fahrenheit.
  2. 2Varm opp 2 teskjeer av oljen i en stor stekepanne over middels varme.
  3. 3Visp sammen egg, melk, salt og svart pepper. Hell halvparten av blandingen i den varme pannen. Når egget begynner å stivne, løft kantene med en slikkepott for å la ukokt egg renne under. Når egget er nesten gjennomstekt, legg ønskede pålegg på den ene halvdelen. Brett den ubesatte siden over og stek i 2 minutter, til egget er gjennomstekt og osten smelter (hvis du bruker ost). Overfør omeletten til et stekebrett og sett den i en varm ovn mens du lager den andre omeletten.
  4. 4Del omelettene i to og server.