Karrifisert rød snapper

Karrifisert rød snapper

Oppdag en deilig oppskrift på curryred snapper, perfekt for en smakfull og enkel middagsrett. Lær hvordan du lager denne retten trinn for trinn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund rødfiskfileter
  • 2 teskjeer salt
  • 1 teskje svart pepper
  • 2 vårløk, hakket
  • 2 spiseskjeer karri pulver
  • 2 spiseskjeer smør
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 1 til 2 Scotch bonnet-pepper, frøet og hakket
  • 1 fedd hvitløk, knust
  • 2 kopper kokosmelk
  • 1 kopp vann
  • 2 tomater, grovhakket
  • 2 løk, skivet i ¼-tommers tykkelse
  • 10 korianderkvister

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær den røde snappen i små biter og legg dem i en bolle. Krydre med salt, svart pepper, vårløk og karri.
  2. 2La fisken marinere i kjøleskapet i minst 1 time.
  3. 3Når du er klar til å fortsette, varm opp smør og olje i en stor stekepanne. Tilsett fisken og stek til den er lett brunet på begge sider.
  4. 4Tilsett paprika, hvitløk, kokosmelk, vann, tomater og løk. Dekk til fisken og kok opp.
  5. 5Skru ned varmen, dekk til pannen, og la det småkoke til fisken er mør, omtrent 20 til 25 minutter, og tilsett mer vann om nødvendig.
  6. 6Tilsett også litt mer karri etter smak, hvis ønskelig.
  7. 7Avslutt med friske korianderblader.
  8. 8Server denne fantastiske retten med hvit ris og stekte plantains.