
Karrifisert rød snapper
Oppdag en deilig oppskrift på curryred snapper, perfekt for en smakfull og enkel middagsrett. Lær hvordan du lager denne retten trinn for trinn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund rødfiskfileter
- 2 teskjeer salt
- 1 teskje svart pepper
- 2 vårløk, hakket
- 2 spiseskjeer karri pulver
- 2 spiseskjeer smør
- 1/4 kopp olivenolje
- 1 til 2 Scotch bonnet-pepper, frøet og hakket
- 1 fedd hvitløk, knust
- 2 kopper kokosmelk
- 1 kopp vann
- 2 tomater, grovhakket
- 2 løk, skivet i ¼-tommers tykkelse
- 10 korianderkvister
Fremgangsmåte
- 1Skjær den røde snappen i små biter og legg dem i en bolle. Krydre med salt, svart pepper, vårløk og karri.
- 2La fisken marinere i kjøleskapet i minst 1 time.
- 3Når du er klar til å fortsette, varm opp smør og olje i en stor stekepanne. Tilsett fisken og stek til den er lett brunet på begge sider.
- 4Tilsett paprika, hvitløk, kokosmelk, vann, tomater og løk. Dekk til fisken og kok opp.
- 5Skru ned varmen, dekk til pannen, og la det småkoke til fisken er mør, omtrent 20 til 25 minutter, og tilsett mer vann om nødvendig.
- 6Tilsett også litt mer karri etter smak, hvis ønskelig.
- 7Avslutt med friske korianderblader.
- 8Server denne fantastiske retten med hvit ris og stekte plantains.




