Den enkleste og mest deilige kjøttkaken NOENSINNE!

Den enkleste og mest deilige kjøttkaken NOENSINNE!

oppskrift på den mest enkle og deilige kjøttkaken du kan lage, perfekt for en smakfull middag på kort tid

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 egg
  • 1 ½ pund kjøttdeig av storfe
  • 1 (14 unse) boks hakkede tomater med grønne chilipepper (for eksempel RO*TEL®), uten å drenere
  • 1 pakke smørkjeks (for eksempel Ritz®), knust
  • 1 teskje løkflak (valgfritt)
  • 1 ½ teskje hvitløkspulver, eller etter smak
  • 1 ½ teskje krydret salt, eller etter smak
  • ½ teskje malt svart pepper, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en ovn til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Pisk egget i en blandingsbolle, og tilsett deretter kjøttdeigen, tomatene og knuste kjeks. Krydre med løkflak, hvitløkspulver, krydret salt og pepper. Bland til det er jevnt fordelt. Form til en avlang brødform og legg i en 23x13 cm (9x5 tommer) loafpanne.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til kjøttet ikke lenger er rosa i midten, ca. 1 time. En øyeblikksmåler som settes inn i midten, skal vise minst 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit).