
Kyllingmiks
Lær hvordan du lager en enkel og deilig chicken mishmash. Perfekt for en rask middag med gode smaker. Enkelt å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 kopper rester av kylling, uten skinn, finhakket
- 1 rød paprika, finhakket
- 2 fedd ovnsbakt hvitløk
- 2 egg
- 1 håndfull revne kokte poteter
- Salt og pepper
- 2 spiseskjeer rapsolje
Fremgangsmåte
- 1Bland kylling, rød paprika, hvitløk, egg og poteter i en stor bolle. Strø over salt og pepper. Ta en håndfull av blandingen og form til en burger, og gjenta til du har fire stk. Varm opp oljen i en panne og stek kyllingburgerne til de er gylne, ca. 2 minutter på hver side.