Mocha smørkrem brownie-kaker

Mocha smørkrem brownie-kaker

Lær hvordan du lager moist og smakfulle mocha buttercream brownie bars. Perfekt som søt avslutning eller snacks, enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1. em
  • 2. Kaker:
  • 3. /em
  • 4. Crisco® Original No-Stick Kokespray
  • 5. 1 pakke (19,5 oz.) Pillsbury® Family Size Chocolate Fudge Brownie-blanding
  • 6. 1/2 kopp Crisco® rent vegetabilsk olje
  • 7. 1/4 kopp vann
  • 8. 1/2 ts vaniljeekstrakt
  • 9. 1/8 ts salt
  • 10. 2 store egg
  • 11. 1/2 ts malt kanel
  • 12. Glasur:
  • 13. 1 ss Folgers Classic Roast® Instant kaffekrystaller
  • 14. 2 ss varmt vann
  • 15. 2 kopper melis
  • 16. 1/2 kopp smør, myknet
  • 17. 1/4 kopp usøtet kakaopulver

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 180 grader Celsius. Smør en 23 x 13 cm bakeform med non-stick bakepulver. Forbered browniebøtten i henhold til pakkeanvisningene, bruk olje, vann, egg og kanel. Fordel røren i den forberedte formen.
  2. 22. Stek i 28 til 31 minutter, eller til midten er fast. Avkjøl helt i formen på en avkjølingsrist.
  3. 33. Løs opp kaffegranulater i varmt vann i en stor bolle. Tilsett melis, smør, kakaopulver, vanilje og salt; pisk til glatt. Fordel glasuren over de avkjølte barene. Sett i kjøleskapet i minst 1 time, eller til glasuren har stivnet.