
Mocha smørkrem brownie-kaker
Lær hvordan du lager moist og smakfulle mocha buttercream brownie bars. Perfekt som søt avslutning eller snacks, enkel å lage hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1. em
- 2. Kaker:
- 3. /em
- 4. Crisco® Original No-Stick Kokespray
- 5. 1 pakke (19,5 oz.) Pillsbury® Family Size Chocolate Fudge Brownie-blanding
- 6. 1/2 kopp Crisco® rent vegetabilsk olje
- 7. 1/4 kopp vann
- 8. 1/2 ts vaniljeekstrakt
- 9. 1/8 ts salt
- 10. 2 store egg
- 11. 1/2 ts malt kanel
- 12. Glasur:
- 13. 1 ss Folgers Classic Roast® Instant kaffekrystaller
- 14. 2 ss varmt vann
- 15. 2 kopper melis
- 16. 1/2 kopp smør, myknet
- 17. 1/4 kopp usøtet kakaopulver
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 180 grader Celsius. Smør en 23 x 13 cm bakeform med non-stick bakepulver. Forbered browniebøtten i henhold til pakkeanvisningene, bruk olje, vann, egg og kanel. Fordel røren i den forberedte formen.
- 22. Stek i 28 til 31 minutter, eller til midten er fast. Avkjøl helt i formen på en avkjølingsrist.
- 33. Løs opp kaffegranulater i varmt vann i en stor bolle. Tilsett melis, smør, kakaopulver, vanilje og salt; pisk til glatt. Fordel glasuren over de avkjølte barene. Sett i kjøleskapet i minst 1 time, eller til glasuren har stivnet.