Epleknytte valnøttkaker

Epleknytte valnøttkaker

lær hvordan du lager deilige apple walnut sticky buns med en smakfull karamellsaus og hakkede valnøtter. perfekt til frokost eller brunch.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • Smør til smøring av form
  • 1 Granny Smith eple
  • 3/4 kopp hakkede valnøtter
  • 1/2 kopp brunt sukker
  • To ruller med åtte biter med kanelboller fra kjøleskapet
  • 1/2 teskje gresskarpietspice

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Smør en muffinsform med 12 hull rikelig.
  3. 3Skrell, fjern kjernen og skjær eplene i 1/2-tommers terninger. I en middels stor bolle blander du de hakkede eplene med valnøtter og brunt sukker.
  4. 4Fordel epleblandingen jevnt i muffinsformen. Legg 12 kanelboller, med kanel-siden opp, oppå epleblandingen. Sett muffinsformen på et stekebrett og stek til toppene er gylne, ca. 8 til 10 minutter. (Stek de resterende 4 bollene til Runde 2-oppskriften med kanelbolle-french toast.)
  5. 5Ta muffinsformen ut av ovnen og la den avkjøle i 5 minutter. Legg et rent stekebrett oppå muffinsformen og snu den for å fjerne de klissete bollene.
  6. 6I en liten bolle blander du en beholder med vaniljefrosting (den andre beholderen sparer du til Runde 2 med kanelbolle-french toast) med kanel og 1 til 2 teskjeer vann. Bland til det er veldig tykt og har en hellende konsistens. Drypp over bollene og server.