Grillbiffburgere med coleslaw

Grillbiffburgere med coleslaw

oppskrift på saftige barbecue pork burgers servert med frisk coleslaw, perfekt for en sommerlig grillkveld. enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 ss usaltet smør
  • 2. 1/2 kopp finhakket løk
  • 3. 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 4. 1 kopp ketchup
  • 5. 3 ss Worcestershire-saus
  • 6. 2 ts tørket sennep
  • 7. 1/4 kopp eplecidereddik
  • 8. 1/4 kopp godt pakket brunt sukker
  • 9. 2 1/2 ts chilipulver
  • 10. 1/2 ts sterk pepper saus
  • 11. 680 g karbonadedeig av svin
  • 12. 3 ss ferske brødsmuler
  • 13. Vegetabilsk olje, til pensling av burgerne
  • 14. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 15. 2 kopper tynnhakket kål
  • 16. 1/4 kopp grovt revet gulrot
  • 17. 1/4 kopp tynnsnittet rødløk
  • 18. 2 ts fersk sitronsaft
  • 19. 3 ss majones, eller etter smak
  • 20. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 21. 4 sesamboller til hamburger, delt og ristet

Fremgangsmåte

  1. 11. Lag barbecuesausen: Varm smøret i en tykk kjele over middels varme. Tilsett løk og hvitløk og kok, rør om, til det er mykt, ca. 10 minutter. Tilsett ketchup, Worcestershire-saus, sennep, eddik, brunt sukker, chilipulver og hot pepper-saus, og la det småkoke, rør av og til, i 15 minutter. Overfør sausen til en bolle og la den avkjøles. Barbecuesausen kan lages 4 dager i forveien og oppbevares dekket og kjølig.
  2. 22. Lag burgerne: Bland godt sammen svinekjøttet, brødsmulene og 1/3 kopp av barbecuesausen i en bolle, og form blandingen til 4 (2,5 cm tykke) burgere. Pensle burgerne lett med olje og krydre med salt og pepper. Varm en godt innarbeidet grillpanne over middels høy varme. Grill burgerne, snu en gang, til de er akkurat gjennomstekt, ca. 6 minutter på hver side. Pensle burgerne med litt av barbecuesausen og fortsett å grille, snu og pensle av og til, i 2 minutter til.
  3. 33. Mens burgerne grilles, lag coleslaw: Bland sammen kål, gulrot, løk, sitronsaft, majones, salt og pepper i en bolle.
  4. 44. Overfør burgerne til brødene og topp dem med coleslaw. Server resten av barbecuesausen separat.