Tandoori-stil barbequesaus
lær hvordan du lager en autentisk tandoori-style barbeque sauce hjemme. perfekt for grilling og marinering, enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 ss vegetabilsk olje
- 2 ts paprika
- 1/2 ts malt spisskummen
- 1/4 ts malt kardemomme
- 1/4 ts malt ingefær
- 1/8 ts cayennepepper
- 1/4 kopp naturell yoghurt
- 2 ss fersk sitronsaft
- 1 stort hvitløksfedd, hakket og most med 1/2 ts salt
Fremgangsmåte
- 1I en liten kjele kok opp olje, paprika, spisskummen, kardemomme, ingefær og cayenne over middels varme til blandingen begynner å syde og koke, ca. 1 minutt under omrøring. I en bolle blander du sammen de resterende ingrediensene og salt etter smak, og rører inn krydderblandingen til den er godt blandet.
- 2I en liten kjele kok opp olje, paprika, spisskummen, kardemomme, ingefær og cayenne over middels varme til blandingen begynner å syde og koke, ca. 1 minutt under omrøring. I en bolle blander du sammen de resterende ingrediensene og salt etter smak, og rører inn krydderblandingen til den er godt blandet.