Tandoori-stil barbequesaus

Tandoori-stil barbequesaus

lær hvordan du lager en autentisk tandoori-style barbeque sauce hjemme. perfekt for grilling og marinering, enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss vegetabilsk olje
  • 2 ts paprika
  • 1/2 ts malt spisskummen
  • 1/4 ts malt kardemomme
  • 1/4 ts malt ingefær
  • 1/8 ts cayennepepper
  • 1/4 kopp naturell yoghurt
  • 2 ss fersk sitronsaft
  • 1 stort hvitløksfedd, hakket og most med 1/2 ts salt

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten kjele kok opp olje, paprika, spisskummen, kardemomme, ingefær og cayenne over middels varme til blandingen begynner å syde og koke, ca. 1 minutt under omrøring. I en bolle blander du sammen de resterende ingrediensene og salt etter smak, og rører inn krydderblandingen til den er godt blandet.
  2. 2I en liten kjele kok opp olje, paprika, spisskummen, kardemomme, ingefær og cayenne over middels varme til blandingen begynner å syde og koke, ca. 1 minutt under omrøring. I en bolle blander du sammen de resterende ingrediensene og salt etter smak, og rører inn krydderblandingen til den er godt blandet.