Fylte breiflabbkinn

Fylte breiflabbkinn

oppskrift på fylte halibutkaker perfekt for en smakfull hovedrett. enkel å lage, egnet for alle nivåer. prøv denne deilige sjømatretten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 5 hvitløksfedd, finhakket
  • 1/2 kopp hakket gressløk
  • 1/2 pund krabbekjøtt
  • 1 kopp kremost
  • Salt og pepper
  • 10 steinbittskjegg
  • Olivenolje, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Bland de fem første ingrediensene. Lag lommer i kveitekjevene, fyll dem med hvitløk blanture, og drypp deretter olivenolje over kinnene.
  2. 2Legg dem på grillen og kok i 3 minutter på hver side. Server umiddelbart.