
Klassiske s'mores
oppskrift på klassiske s'mores med marshmallow, sjokolade og kjeks. perfekt for sommergrilling og hyggestunder rundt bålet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 8 ark honninggrahamskjeks
- 2. Én 125-grams melkesjokoladebar, for eksempel Hershey's, delt i 8 biter
- 3. En klype kosher salt
- 4. 8 store marshmallows
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp grillen til middels lav varme. (Varme fra en sviktende kullgrill eller en gassgrill som holder på å bli avkjølt, fungerer også godt.)
- 22. Del hvert grahamkjeksark i to kvadrater på tvers. Arbeid med én eller to s'mores av gangen, og plasser et kvadrat av grahamkjeks på et stykke aluminiumsfolie. Topp med en bit sjokolade og en liten klype kosher-salt. Plasser på kanten av grillen, bare til sjokoladen er varmet opp og myknet, omtrent 30 sekunder.
- 33. Ta grahamkjeksene og sjokoladen til grillen, og når marshmallowsene ristes, vil de bli myke og begynne å dale av pinnen. Arbeid med noen av gangen, og tre en marshmallow på en lang gaffel eller metallspyd. Hold over varmen ca. 5 cm over grillristen. Rist marshmallowen, og snu den av og til, til den puffes opp og blir gyllenbrun, 1 til 2 minutter.
- 44. Bruk et kvadrat av grahamkjeks med sjokolade og et vanlig grahamkjeks, og plasser marshmallowen på sjokoladen. Bruk det vanlige grahamkjekset til å presse marshmallowen ned, og dra den av spydet. Nyt mens den er varm, klissete og perfekt.