Hello Fresh Mobile Banner
Kyllingsalat

Kyllingsalat

Lær hvordan du lager en deilig og sunn kyllingsalat. Perfekt for lunsj eller middag, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp ristet valnøtt
  • 2. 1/4 kopp tørkede tranebær
  • 3. 1 teskje Dijon-sennep
  • 4. 1 teskje sukker
  • 5. 2 selleristenger, i terninger
  • 6. 2 vårløk, tynne skiver opp til de bleke grønne delene
  • 7. Salt og nykvernet svart pepper
  • 8. 1 kopp majones
  • 9. To 8-unse tørre eller rester av kokt kyllingbryst, i biter (se Kok's Note)
  • 10. Bibb-salatblader, til servering
  • 11. Balsamico-reduksjon, kjøpt eller hjemmelaget, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Bland valnøtter, tranebær, sennep, sukker, selleri, vårløk og litt salt og pepper i en stor bolle. La smakene sette seg i 10 minutter.
  3. 33. Rør inn majonesen og bland godt til det er jevnt fordelt. Juster krydderet om nødvendig. Tilsett kyllingen. La blandingen stå i kjøleskapet i minst 1 time før servering, helst over natten.
  4. 44. Server på salatblader og drypp over balsamico-reduksjon.