
Bakt snapper med mandariner, cashewnøtter og ingefær
oppskrift på smakfull baket snapper med søte mandariner, sprø cashewnøtter og krydret ingefær. enkel å lage og perfekt for en sunn middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 (113 gram) fileter av rød snapper
- 2 mandariner, presset juice
- 2 spiseskjeer fersk limejuice
- 1 spiseskje brunt sukker
- 2 spiseskjeer soyasaus
- 1 teskje sesamolje
- 1 klype rød pepperflak
- 2 teskjeer finhakket fersk ingefær
- 2 mandariner, skrelt og hakket
- 1/3 kopp usaltede cashewnøtter, grovhakket
- 2 vårløk, finhakket
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
- 2Legg snapperefiléene i ett lag i bunnen av en lett smurt, lav, ildfast form. I en middels stor bolle, rør sammen mandarinjuice, limesaft, brunt sukker, soyasaus og sesamolje. Bland inn rød pepperflak, ingefær og hakkede mandarinoranger. Hell over snapperefiléene i formen.
- 3Stek uten lokk i ovnen i 12 til 15 minutter, til fisken er ugjennomsiktig. Overfør filéene til serveringsfat og øs sausen over. Pynt med et dryss av cashewnøtter og hakket grønn løk.