Hello Fresh Mobile Banner
Bakt snapper med mandariner, cashewnøtter og ingefær

Bakt snapper med mandariner, cashewnøtter og ingefær

oppskrift på smakfull baket snapper med søte mandariner, sprø cashewnøtter og krydret ingefær. enkel å lage og perfekt for en sunn middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 (113 gram) fileter av rød snapper
  • 2 mandariner, presset juice
  • 2 spiseskjeer fersk limejuice
  • 1 spiseskje brunt sukker
  • 2 spiseskjeer soyasaus
  • 1 teskje sesamolje
  • 1 klype rød pepperflak
  • 2 teskjeer finhakket fersk ingefær
  • 2 mandariner, skrelt og hakket
  • 1/3 kopp usaltede cashewnøtter, grovhakket
  • 2 vårløk, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  2. 2Legg snapperefiléene i ett lag i bunnen av en lett smurt, lav, ildfast form. I en middels stor bolle, rør sammen mandarinjuice, limesaft, brunt sukker, soyasaus og sesamolje. Bland inn rød pepperflak, ingefær og hakkede mandarinoranger. Hell over snapperefiléene i formen.
  3. 3Stek uten lokk i ovnen i 12 til 15 minutter, til fisken er ugjennomsiktig. Overfør filéene til serveringsfat og øs sausen over. Pynt med et dryss av cashewnøtter og hakket grønn løk.