Mini kalkunbrød med adobo-glaze
lag deilige adobo-glazed mini turkey loaves med denne enkle oppskriften. perfekt som hovedrett for en smaksrik middag. rask, enkel og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 skive lyst hvete brød, kuttet i 1/2-tommers biter
- 2. 1/4 kopp usøtet mandelmelk
- 3. 1/2 pund karbonadedeig av kalkun (mørkt kjøtt)
- 4. 1/2 pund kalkunbrystdeig
- 5. 1/2 kopp løk- og hvitløksblanding
- 6. 1/2 kopp brokkoli- og rød paprika-blanding
- 7. 1/2 kopp frosne erter
- 8. 2 eggehviter
- 9. 4 1/2 teskjeer tomatpuré
- 10. 4 1/2 teskjeer Worcestershire-saus
- 11. 1 teskje salt
- 12. 1/2 teskje svart pepper
- 13. 1/2 teskje tørket sennep
- 14. 1/2 teskje chilipulver
- 15. 3 spiseskjeer tomatpuré
- 16. 2 spiseskjeer adobosaus
- 17. 1 teskje honning
- 18. 3 spiseskjeer lavsaltet kyllingkraft
- 19. Saften av 1/2 lime
- 20. 1/4 teskje salt
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp ovnen til 350 °F.
- 22. Varm opp ovnen til 350 °F.
- 33. Loafene: Bløtlegg brød og melk i en bolle i 10 minutter. Kombiner de resterende ingrediensene til brødet i en annen bolle; tilsett brød og melk; bland godt. Skje 1/3 kopp av blandingen i hver av de 7 non-stick muffinsformene. Stek i 10 minutter.
- 44. Bløtlegg brød og melk i en bolle i 10 minutter. Kombiner de resterende ingrediensene til brødet i en annen bolle; tilsett brød og melk; bland godt. Skje 1/3 kopp av blandingen i hver av de 7 non-stick muffinsformene. Stek i 10 minutter.
- 55. Raskt tips: Mens brødene steker, lag glasur ved å blande alle glasurens ingredienser i en bolle; lag også saus til enchilada-stek. Mens brødene steker, spre 1 ss glasur på hvert brød. Fortsett å steke til den indre temperaturen når 160 °F, ytterligere 15 til 20 minutter.
- 66. Mens brødene steker, lag glasur ved å blande alle glasurens ingredienser i en bolle; lag også saus til enchilada-stek. Mens brødene steker, spre 1 ss glasur på hvert brød. Fortsett å steke til den indre temperaturen når 160 °F, ytterligere 15 til 20 minutter.
- 77. Spre 1 ss glasur på hvert brød. Fortsett å steke til den indre temperaturen når 160 °F, ytterligere 15 til 20 minutter.
- 88. Raskt tips: Mens brødene steker, start med ragout og thaisuppe. Ta brødene ut av ovnen; la dem avkjøle. Sett til side 3 brød til shepherd's pie. Hvis de ikke skal serveres med en gang, dekk de resterende brødene til og frys dem. For å varme opp, mikrobølgeovn på høy i 3 minutter eller stek ved 375 °F i 30 minutter.
- 99. Mens brødene steker, start med ragout og thaisuppe.
- 1010. Ta brødene ut av ovnen; la dem avkjøle. Sett til side 3 brød til shepherd's pie. Hvis de ikke skal serveres med en gang, dekk de resterende brødene til og frys dem. For å varme opp, mikrobølgeovn på høy i 3 minutter eller stek ved 375 °F i 30 minutter.