Hello Fresh Mobile Banner
Mini kalkunbrød med adobo-glaze

Mini kalkunbrød med adobo-glaze

lag deilige adobo-glazed mini turkey loaves med denne enkle oppskriften. perfekt som hovedrett for en smaksrik middag. rask, enkel og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 skive lyst hvete brød, kuttet i 1/2-tommers biter
  • 2. 1/4 kopp usøtet mandelmelk
  • 3. 1/2 pund karbonadedeig av kalkun (mørkt kjøtt)
  • 4. 1/2 pund kalkunbrystdeig
  • 5. 1/2 kopp løk- og hvitløksblanding
  • 6. 1/2 kopp brokkoli- og rød paprika-blanding
  • 7. 1/2 kopp frosne erter
  • 8. 2 eggehviter
  • 9. 4 1/2 teskjeer tomatpuré
  • 10. 4 1/2 teskjeer Worcestershire-saus
  • 11. 1 teskje salt
  • 12. 1/2 teskje svart pepper
  • 13. 1/2 teskje tørket sennep
  • 14. 1/2 teskje chilipulver
  • 15. 3 spiseskjeer tomatpuré
  • 16. 2 spiseskjeer adobosaus
  • 17. 1 teskje honning
  • 18. 3 spiseskjeer lavsaltet kyllingkraft
  • 19. Saften av 1/2 lime
  • 20. 1/4 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp ovnen til 350 °F.
  2. 22. Varm opp ovnen til 350 °F.
  3. 33. Loafene: Bløtlegg brød og melk i en bolle i 10 minutter. Kombiner de resterende ingrediensene til brødet i en annen bolle; tilsett brød og melk; bland godt. Skje 1/3 kopp av blandingen i hver av de 7 non-stick muffinsformene. Stek i 10 minutter.
  4. 44. Bløtlegg brød og melk i en bolle i 10 minutter. Kombiner de resterende ingrediensene til brødet i en annen bolle; tilsett brød og melk; bland godt. Skje 1/3 kopp av blandingen i hver av de 7 non-stick muffinsformene. Stek i 10 minutter.
  5. 55. Raskt tips: Mens brødene steker, lag glasur ved å blande alle glasurens ingredienser i en bolle; lag også saus til enchilada-stek. Mens brødene steker, spre 1 ss glasur på hvert brød. Fortsett å steke til den indre temperaturen når 160 °F, ytterligere 15 til 20 minutter.
  6. 66. Mens brødene steker, lag glasur ved å blande alle glasurens ingredienser i en bolle; lag også saus til enchilada-stek. Mens brødene steker, spre 1 ss glasur på hvert brød. Fortsett å steke til den indre temperaturen når 160 °F, ytterligere 15 til 20 minutter.
  7. 77. Spre 1 ss glasur på hvert brød. Fortsett å steke til den indre temperaturen når 160 °F, ytterligere 15 til 20 minutter.
  8. 88. Raskt tips: Mens brødene steker, start med ragout og thaisuppe. Ta brødene ut av ovnen; la dem avkjøle. Sett til side 3 brød til shepherd's pie. Hvis de ikke skal serveres med en gang, dekk de resterende brødene til og frys dem. For å varme opp, mikrobølgeovn på høy i 3 minutter eller stek ved 375 °F i 30 minutter.
  9. 99. Mens brødene steker, start med ragout og thaisuppe.
  10. 1010. Ta brødene ut av ovnen; la dem avkjøle. Sett til side 3 brød til shepherd's pie. Hvis de ikke skal serveres med en gang, dekk de resterende brødene til og frys dem. For å varme opp, mikrobølgeovn på høy i 3 minutter eller stek ved 375 °F i 30 minutter.