Hello Fresh Mobile Banner
Pasta alla Carbonara

Pasta alla Carbonara

Lær hvordan du lager den klassiske italienske retten pasta alla carbonara. Enkel oppskrift, ingredienser og kokketips for perfekt resultat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1 pund hvit løk, hakket
  • 1 ½ pund ferske sopp, skivet
  • 1 spiseskje smør
  • 2 pund bacon
  • 8 egg
  • 1 kopp kremfløte
  • 2/3 kopp revet Parmesanost
  • 2 pund ukokt pasta
  • 2/3 kopp hakket persille
  • 1/4 teskje knuste rød pepperflak

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme. Surr løk i oljen til den er myk. La løken renne av på kjøkkenpapir.
  2. 2Bruk samme panne, kok sopp i smør over middels varme. Rør inn løk og bacon; skru ned varmen til lav, og kok til baconet er brunt. I en middels stor bolle, pisk sammen egg, fløte og ost; bland det inn i baconblandingen. Kok under omrøring til sausen begynner å tykne. Ta av varmen.
  3. 3I mellomtiden, kok pasta i en stor kjele med kokende vann til den er al dente. Sil av vannet. Vend de varme nudlene med sausen, persille og rød pepperflak.