Hello Fresh Mobile Banner
Røkelaks og egge- salat tartiner

Røkelaks og egge- salat tartiner

oppskrift på røkelaks og eggerøre tartines, perfekt for frokost eller forrett. enkel å lage, smakfull og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 12 ekstra store egg
  • 1/3 kopp god majones
  • 2 teskjeer fullkornsennep
  • 1 spiseskje finhakket fersk dill, pluss kvister til pynt
  • 1 teskje kosher-salt
  • 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 8 skiver 7-kornsbrød eller rund fransk baguette (boule)
  • 8 skiver god røkt laks

Fremgangsmåte

  1. 1Legg eggene i en stor kjele og dekk dem med kaldt vann fra springen. Kok opp vannet, senk varmen og la eggene småkoke i 5 minutter. Slå av varmen og la eggene ligge i vannet i ytterligere 5 minutter. Sil av vannet, og fyll deretter kjelen med kaldt vann. For å skrelle eggene, bank hver ende mot et skjærebrett, og rull deretter egget mellom hånden og brettet for å sprekke skallet. Skrell eggene under rennende vann, og la dem avkjøles til romtemperatur.
  2. 2Plasser eggene i en food processor med skiveblad. Pulsér maskinen 10 til 12 ganger for å hakke eggene, men ikke kjøre dem til puré. Overfør de hakkede eggene til en bolle, og tilsett majones, sennep, dill, salt og pepper. Bland forsiktig med en gaffel.
  3. 3Rist eller grill brødet. Legg en skive laks på hver brødskive, smør på eggerøren, og pynt med en dillkvist. Server ved romtemperatur.