Hello Fresh Mobile Banner
Kraftig gryterett

Kraftig gryterett

oppskrift på en fyldig og smakfull beefy stew, perfekt for kalde dager. lær hvordan du lager en saftig biffgryte med enkle ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund storfekube steak, skåret i 1-tommers biter
  • Salt og nykvernet pepper
  • 2 spiseskjeer hvetemel
  • 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 1 (14-unse) boks redusert salt storfebuljong
  • 1 (24-unse) glass country vegetable-suppe
  • 1 ark frossen butterdeig

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser risten i midten av ovnen og forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
  2. 2Krydre storfe med salt og pepper. Vend storfe med mel i en stor bolle for å dekke. Varm opp olje i en tykk, stor gryte eller en nederlandsk ovn over middels høy varme. Tilsett en tredjedel av storfe i den varme oljen, og brun det på alle sider, ca. 5 minutter. Bruk en hullsleiv til å overføre storfe til en ren bolle. Gjenta med resten av storfe i to omganger.
  3. 3Tilsett storfebuljong og la det småkoke, og skrap bunnen med en tresleiv for å løsne de brune bitene. Returner alt storfe og eventuelle safter til gryten. Tilsett suppen og la det småkoke uten lokk til væsken tykner litt og storfe er mørt, ca. 15 minutter. Fordel gryteretten jevnt i fire ovnsfaste krus.
  4. 4På en melet overflate, kutt butterdeig i fire (4 tommer) runde former. Fukt kantene på krusene med vann. Fest forsiktig butterdeigen på hver krus. Overfør til et bakepapirkledd stekebrett og stek til de er gyldne, ca. 12 minutter.