Hello Fresh Mobile Banner
Aprils kyllingfriterte ris

Aprils kyllingfriterte ris

Lær hvordan du lager deilig chicken fried rice i april. En enkel oppskrift perfekt for en rask og smakfull hovedrett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper ukokt hvit ris
  • 2. 1 spiseskje smør
  • 3. 2 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdel, skåret i terninger
  • 4. Salt etter smak
  • 5. 2 egg, pisket
  • 6. 3/4 kopp skivede sopp
  • 7. 2 grønne løk, hakket
  • 8. 1 spiseskje soyasaus, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp 4 kopper vann i en kjele. Tilsett ris og rør. Skru ned varmen, dekk til og la det småkoke i 20 minutter.
  2. 2Varm smør i en stor stekepanne over middels høy varme. Brun kyllingen i smøret og krydre med salt etter smak. Sett kyllingen til side.
  3. 3Overfør den kokte risen til pannen der kyllingen ble kokt, og rør for å få den til å bli lett brunet.
  4. 4I en egen panne, eggerøre.
  5. 5Tilsett kylling, sopp, grønn løk, egg og soyasaus etter smak i risen.