Aprils kyllingfriterte ris
Lær hvordan du lager deilig chicken fried rice i april. En enkel oppskrift perfekt for en rask og smakfull hovedrett for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper ukokt hvit ris
- 2. 1 spiseskje smør
- 3. 2 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdel, skåret i terninger
- 4. Salt etter smak
- 5. 2 egg, pisket
- 6. 3/4 kopp skivede sopp
- 7. 2 grønne løk, hakket
- 8. 1 spiseskje soyasaus, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1Kok opp 4 kopper vann i en kjele. Tilsett ris og rør. Skru ned varmen, dekk til og la det småkoke i 20 minutter.
- 2Varm smør i en stor stekepanne over middels høy varme. Brun kyllingen i smøret og krydre med salt etter smak. Sett kyllingen til side.
- 3Overfør den kokte risen til pannen der kyllingen ble kokt, og rør for å få den til å bli lett brunet.
- 4I en egen panne, eggerøre.
- 5Tilsett kylling, sopp, grønn løk, egg og soyasaus etter smak i risen.