Italienske kjeks fylt med fudge

Italienske kjeks fylt med fudge

Lær hvordan du lager deilige italienske fudge-fylte kjeks. En enkel oppskrift på søte småkaker med fyll av fudge, perfekte til kaffen eller som gave.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 3/4 kopp vegetabilsk fett
  • 1 kopp lett pakket brunt sukker
  • 1/2 kopp melk
  • 1 egg
  • 1/2 teskje salt
  • 2 1/2 teskjeer bakepulver
  • 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 3 kopper hvetemel
  • Én 450 grams pose med sjokoladeknapper
  • 2 kopper hakkede valnøtter
  • 2 kopper søtet kondensert melk
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • To 28 grams kvadrater med usøtet sjokolade, smeltet
  • 1 teskje smør
  • Melis, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Du er en ekspert i norsk grammatikk og oversetter til flytende, korrekt norsk, fra alle språk. Behold alle linjeskift og punktsetting.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  3. 3Til deigen: i en mikser, pisk sammen smøret og brunt sukker. Tilsett melken og egget, og pisk til det er godt blandet. Tilsett salt, bakepulver, vanilje og mel. Bland til alt er grundig kombinert.
  4. 4Ta deigen ut av bollen, del den i to. Kjevle ut hver halvdel mellom to ark med bakepapir. Fjern bakepapiret fra undersiden av ett av lagene og legg det i en smurt langpanne på 23 x 33 cm. Trykk deigen ut med hendene i hjørnene av formen, og trim eventuelle overskudd som stikker over kanten. Fjern bakepapiret fra den andre siden.
  5. 5I mellomtiden, rør sammen alle fyllegene. Fordel jevnt fudge-fyllet over det første laget i formen. Fjern bakepapiret fra den ene siden av det øverste deiglaget og legg den siden over fyllet. Fjern deretter bakepapiret fra toppen. Stek til toppen er brun, ca. 30 til 35 minutter. La det avkjøle på en rist i 4 til 5 timer eller over natten. Strø over melis og skjær i serveringsstykker.