Emilios spesial

Emilios spesial

oppskrift på emilio's special, perfekt for enhver anledning. enkel å lage med deilige smaker og unike ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 8 ounces penne
  • 2 spiseskjeer salt
  • 4 ounces ferske broccolibuketter
  • 1 spiseskje salt
  • 2 ounces olivenolje
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 3 ounces skivede svarte oliven
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Til pastaen: Kok opp 8 kopper vann i en kjele på høy varme. Tilsett salt og penne. La vannet koke opp igjen, og rør ofte. Kok til al dente, 5 til 7 minutter; penne vil være fast, men ikke hard.
  2. 2Til den spesielle blancherte brokkolien: Kok opp 4 kopper vann i en kjele på høy varme. Tilsett salt og brokkoli. La vannet koke opp igjen; fjern deretter brokkolien, sil av vannet og legg den i kaldt vann til den er avkjølt til berøring. Sil av vannet og sett til side.
  3. 3Til Emilios spesialrett: Varm opp en 25 cm stor sautépanne på lav til middels varme. Tilsett olje og hvitløk, og sautér til hvitløken er lett ugjennomsiktig. Tilsett brokkolien og sautér i 30 sekunder. Tilsett omtrent 1/4 kopp vann og oliven. Krydre med salt og svart pepper etter smak. Fortsett sauteringen til vannet har fordampet. Hell den sauterte blandingen over den kokte penne.