
AppleHoney Drumsticks
Lær hvordan du lager deilige apple honey drumsticks med en søt honning- og eplesmak. Perfekt som snack eller dessert for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 12 skinnpåleggs kyllinglår
- Kosher-salt og nykvernet pepper
- 2 kopper eplejuice
- 1/2 kopp eplecidereddik
- 1/4 kopp lavsodium soyasaus
- 2 teskjeer honning
- Revet skall av 1 sitron
- 1/8 til 1/4 teskje rød pepperflak
- 2 teskjeer sesamfrø (valgfritt)
- 1 spiseskje usaltet smør
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit. Sett et metallrist på et stekebrett med kant. Legg kyllinglårene på risten og krydre begge sider rikelig med salt og pepper. Stek i 30 minutter; snu kyllinglårene og fortsett stekingen til de er gylne og sprø, omtrent 30 minutter til.
- 2I mellomtiden lager du sausen: Kok opp eplejuice, eddik, soyasaus, honning, sitrusskall, rød pepperflak og en klype salt i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok til sausen er sirupsaktig og dekker baksiden av en skje, 20 til 25 minutter. Sett til side til kyllingen er ferdig.
- 3Rør inn sesamfrøene i sausen, hvis du bruker det, og varm opp over middels varme, om nødvendig. Overfør kyllingen til en stor bolle. Tilsett sausen og smøret, og vend godt slik at det dekker. Krydre med salt og pepper. Overfør kyllingen til et serveringsfat og drypp over resten av sausen fra bollen.
- 4Fotograf: Kang Kim