
Jewel Box-kaker
oppskrift på jewel box cookies – søte og fargerike småkaker som er perfekte til fest eller som gave. enkel å lage og imponerende å se på.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp pluss 2 ss. Pillsbury BEST® All Purpose Mel
- 2. 1/3 kopp sukker
- 3. 1/2 kopp smør, myknet
- 4. 1 stort eggeplomme, pisket
- 5. 1/2 ts. vaniljeekstrakt
- 6. 1/4 kopp Smucker's® Cherry Preserves, eller din favorittsyltetøy eller -marmelade
Fremgangsmåte
- 11. Bland mel og sukker i en stor bolle. Kutt inn smør med en kakespade eller to kniver til det dannes grove smuler. Tilsett det sammenpiskede eggeplommen og vanilje. Bland til deigen holder sammen.
- 22. Form små kuler med en halv teskje. Plasser dem med én tomme mellomrom på et bakepapirkledd stekebrett. Lag en liten fordypning i midten av hver kule. Sett dem i kjøleskapet i 20 minutter.
- 33. Varm ovnen til 175°C (350°F). Fyll hver kake med en liten teskje jam, gelé eller syltetøy. Stek i 11 til 13 minutter, eller til de er lett gylne rundt kantene.
- 44. For ekstra glans kan de ustekte kakene rulles i grovt sukkerkrystaller før de settes på stekebrettet for avkjøling.