Rødrisotto med havregryn

Rødrisotto med havregryn

oppskrift på red berry risotto oatmeal - en frisk og næringsrik frokost med bær og havregryn, perfekt for en energigivende start på dagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1/2 kopp kremfløte
  • 1 vaniljestang, skrapet ut innholdet
  • 1/2 kopp sukker
  • 1 kopp modne bringebær
  • 1 kopp jordbær, vasket, renset og delt i fire
  • 2 kopper vann
  • 1/2 kopp McCann's Irish havregryn
  • 1 kopp Arborio-ris

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten kjele, kok opp 2 kopper vann og havregryn. Skru ned varmen og la det småkoke, av og til omrørt, i 25 minutter. Ta kjelen av varmen og sett til side.
  2. 2I en middels stor kjele, bland ris, kremfløte, vaniljebønne og sukker. Tilsett nok vann til å dekke risen. Kok opp på middels varme, rør kontinuerlig med en tresleiv til vannet er absorbert. Gjenta prosessen, tilsett omtrent 1 kopp vann av gangen og rør til det er absorbert; fortsett til risen er akkurat al dente, ca. 40 minutter. Du vil trenge å tilsette totalt omtrent 3 1/2 kopper vann før risen er ferdigkokt.
  3. 3Ta risen av varmen, og rør inn den kokte havregrynsblandingen. Tilsett bringebær og rør for å blande. Rør inn jordbær, og fortsett å røre til bærene har gitt risottoen en lett rosa farge, i 1 til 2 minutter. Server umiddelbart.