Crescent-kjeks
Lær hvordan du lager deilige crescent cookies. En enkel oppskrift på myke, smøraktige småkaker som passer perfekt til kaffebesøket eller som søtt smågodt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1 ½ kopp siktet hvetemel
- 3 spiseskjeer hvitt sukker
- 1 teskje bakepulver
- 1 kopp hakkede pekannøtter
- 1 kopp smør
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 2 spiseskjeer melis
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
- 2I en middels stor bolle, rør sammen mel, bakepulver og hakkede pekannøtter. Rør inn margarin og vanilje til en deig dannes. Elt deigen for hånd i noen runder.
- 3På en lett melet overflate, kjevle ut deigen til en tykkelse på ca. 0,6 cm. Kutt ut trekanter, og rull fra den firkantede enden opp mot spissen. Bøy dem til en halvmåneform, legg dem på et uforberedt bakepapirkledd stekebrett, og stek i 15 til 18 minutter. Dryss over melis til pynt.





